The Met: Live in HD program

“THE MET: LIVE IN HD”

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2019 - 2020

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε για τη σεζόν 2019 -2020.

Στα πλαίσια της γενικότερης κατάστασης με την λήψη μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η Metropolitan Opera ανακοίνωσε την ακύρωση των 3 τελευταίων παραστάσεων της σεζόν 2019 - 2020. Οι παραστάσεις που δεν προβλήθηκαν λόγω της πανδημίας είναι οι ακόλουθες:
Ιπτάμενος Ολλανδός (14/03), Τόσκα (11/4) και Μαρία Στουάρντα (9/5).

Οι υπόλοιπες 7 παραστάσεις της σεζόν προβλήθηκαν με τεράστια επιτυχία καθηλώνοντας το κοινό και λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές.

Η περίοδος 2020-21 του προγράμματος “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης ξεκινάει και πάλι θριαμβευτικά τον Οκτώβρη του 2020 με τις ακόλουθες 10 μεγαλειώσεις παραστάσεις:

  1. Giuseppe Verdi, Aida
  2. Giuseppe Verdi, Il Trovatore
  3. Ludwig Van Beethoven, Fidelio
  4. Wolfgang Amadeus Mozart, Die Zauberflöte
  5. Charles Gounod, Roméo et Juliette
  6. Wolfgang Amadeus Mozart, Don Giovanni
  7. JAKE HEGGIE / LIBRETTO BY TERRENCE McNALLY, Dead Man Walking
  8. Richard Strauss, Die Frau ohne Schatten
  9. Giuseppe Verdi, Nabucco
  10. Vincenzo Bellini, Il Pirata

 Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα το 2011, είναι η εταιρεία MYTILINEOS.

Το πρόγραμμα προβολών των μεγαλοπρεπών παραστάσεων της Met στην Ελλάδα υποστηρίζει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Met, The Met: Live in HD μεταδίδεται σε περισσότερους από 2.200 πολιτιστικούς χώρους, σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, κάτι που κάνει τη Met ηγέτιδα δύναμη ανάμεσα στους προμηθευτές εναλλακτικού κινηματογραφικού περιεχομένου και τον μόνο πολιτιστικό οργανισμό με τόσο μεγάλη, συνεχόμενη καλλιτεχνική δραστηριότητα παγκόσμιας εμβέλειας. Το 2006, όταν ξεκίνησαν οι προβολές, η Met ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός οργανισμός που πειραματίστηκε με την παραγωγή εναλλακτικού περιεχομένου.  Από τότε, το πρόγραμμα κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με νέες παραγωγές και μέχρι σήμερα διεθνώς έχουν διατεθεί περισσότερα από 26 εκατομμύρια εισιτήρια στις παραστάσεις του.

Ευχαριστούμε πολύ,

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ