The Met: Live in HD: Semiramide

“THE MET: LIVE IN HD” 
ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤHN ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ «ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» ΤΟΥ GIOACHINO ROSSINI

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/03/2018 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», μετά από μια ακόμα επιτυχημένη προβολή της «Μποέμ» του Puccini, παρουσιάζει την σπουδαία όπερα του Rossini, «Σεμίραμις».

Μια σπάνια όπερα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο φετινό πρόγραμμα του “The Met: Live in HD”, η οποία θα προβληθεί για πρώτη φορά στην Met, μετά από σχεδόν 25 χρόνια. Η τραγική όπερα του Rossini, η «Σεμίραμις» θα προβληθεί ζωντανά σε 72 χώρες σε όλο το δίκτυο των ζωντανών μεταδόσεων της Met σε όλο τον κόσμο, δίνοντας στο κοινό την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τις εκπληκτικές μελωδίες και τα απαιτητικά ντουέτα της παράστασης από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του Μπελκάντο.

Πρωταγωνιστεί η Angela Meade, η οποία κάνει το ντεμπούτο της στον ομώνυμο ρόλο στη Met. Δίπλα της η Elizabeth DeShong ως Αρσάκης, Διοικητής της Ασυριακής Στρατιάς, ο Javier Camarena ως ο Ινδός βασιλιάς Ιντρένο, ο Ildar Abdrazakov ως πρίγκιπας Ασούρ και ο Ryan Speedo Green ως αρχιερέας Ορόης. Την παράσταση θα διευθύνει ο Maurizio Benini.


Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Δείτε την «Μποέμ» σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια από τις παρακάτω αίθουσες:

  1. Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
  2. Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης)
  3. Βόλος (Κινηματοθέατρο Αχίλλειον)
  4. Αλεξανδρούπολη (Δημοτικό Θέατρο)
  5. Χανιά (ΚΑΜ)
  6. Αγρίνιο (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο)
  7. Καστοριά (Αμφιθέατρο ΤΕΙ)
  8. Λεμεσός (Θέατρο Rialto )

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος “The Met: Live in HD” από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η MYTILINEOS.